-+=
Olvasási idő: 2 perc

Mindenki számára ismerős a mindig finom IKEÁS svés húsgolyók! Ugye? Ez a fogás, valami mennyi, én is és párom is nagyon szereti.

Azonban, mivel nagyon sok zsírt és szénhidrátot tartalmazz, JÓ HÍR, mert elkészítettem a hagyományos receptjét, sokkal diétásabb verzióban!

A húsok helyett, a Peak fasírtport használtam, így akár vegetáriánusok is simán megehetik!

Arról nem beszélve, hogy pár perc alatt elkészül és nem kell vele sok macera.

  • csak víz kell hozzá
  • plusz kollagént tartalmazz,
  • 1 perc az összeállítása,
  • gluténmentes!

A svéd húsgolyók szaftja is sokkal egyszerűbben készültek el, hiszen plusz zsiradék és liszt sem került bele, helyette MCT olajat használtam!

Minden 3. csak 1 FT (bármit bármivel kombinálhatsz) + Totálisan INGYEN szállítunk a Peakshopban!

Ami a egy speciális zsírégető olaj!Gyorsítja az anyagcserét, nem rakódik le zsírpárnaként! 🙂

Szuper kombináció a fasírtporral, akár annak kisütéséhez. Együtt kapható már egy csomagban:

Peak fasírtpor, MCT olajjal. <– nézd csak meg!

Ez a fasírtpor, tökéletes egy diétás főfogáshoz, amit akár vacsira is ehetsz és isteni finom!

Én nagyon szeretem! 🙂

 

 

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A 'húsgolyókhoz':
Szószhoz:
  • Peak MCT olaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl növényi/zsírszegény tejszín
  • ízlés szerint dijoni mustár
  • ízlés szerint só, bors
  • finomra vágott petrezselyem
A körethez:
  • 100 gramm fagyasztott zöldborsó
  • 100 gramm édesburgonya
  • ízlés szerint só, bors
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A 'húsgolyókhoz':
Szószhoz:
  • Peak MCT olaj
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl növényi/zsírszegény tejszín
  • ízlés szerint dijoni mustár
  • ízlés szerint só, bors
  • finomra vágott petrezselyem
A körethez:
  • 100 gramm fagyasztott zöldborsó
  • 100 gramm édesburgonya
  • ízlés szerint só, bors
Elkészítés
  1. Az édesburgonyát hámozd meg, vágd fel kockákra és főzd meg puhára. Ezután egy botmixerrel, pépesítsd össze, fűszerezd. A zöldborsókat párold meg puhára, párolóban.
  2. A szószhoz, MCT olajon pirítsd le a hagymákat, majd öntsd fel tejszínnel. Ezután a fasírtport keverd el a vízzel és formázz belőle kis golyókat. Rakd be a szószba és főzd össze őket.
  3. Ezután már csak tálalnod kell. Extra tipp: A szószt, le tudod turmixolni, hogy selymes állagot kapj.

vega svéd húsgolyó

vega svéd húsgolyó diétásan

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!