Ha a gasztro kisangyaltól kívánhattam volna… hát tuti azt kértem volna: LEGYEN DIÉTÁS A SAAAAJTSZÓSZ!
…és lám, valahol teljesült is – hiszen a Peak sajtkrém levesport sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.
A magas fehérjetartalom miatt nemcsak diétásabb, de TELJES ÉRTÉKŰ kaját is készíthetünk az amúgy “junk food”-okból. Hiszen egy sajtkrémes tészta, sajtkrémes hambi, sajtkrémes krumpli vagy nachos máris emeltebb szinten lesz, ha van benne fehérje is!
Plusz: isteni sajtkrémes ízt kapunk – de ha nem elég, pici sajttal így is turbózhatod, Rád van bízva!
Amúgy a Peak levesekből sajtkrémes és gombakrémes is van – itt tudod megnézni, és kedvezményesen elvinni!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 30 gramm Peak Slim Protein Soup 55% fehérjét tartalmazó, instant leves sajtos íz
- 150 ml víz
- 1-2 evőkanál görög joghurt vagy skyr joghurt
- 1 db édesburgonya
Hozzávalók
|
- Keverd el a sajtport a vízzel. Lazíthatod joghurttal.
- Az édesburgonyát hámozd meg, vágd fel és fűszerezd. Süsd ki sütőben - 180 fokon, hőlégkeveréssel 15 perc alatt. (Air fryban is sütheted)