-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ki ne szeretné a krémleveseket? Milyen kár, hogy a tejszín amellett, hogy kifejezetten hízlaló étel, sok esetben még a nagyüzemi előállítás miatt hormonszármazékokkal is terhelt! Nem tartom véletlennek, hogy egyre több ember dönt úgy, hogy tartózkodik az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásától, és nekik különösen nehéz feladat a szervezetük számára szükséges fehérjefogyasztást biztosítani. Íme egy lehetőség!

Hozzávalók (2 nagyobb vagy 3 kisebb adaghoz):

Elkészítés:

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

A gombát kevés vízben tegyük fel főni. Nomjuk bele fokhagymát, karikázzuk bele nagy darabokban a zöldpaprikát – de aki jobban szereti chilit is tehet bele, vagy akár teljesen ki is hagyhatja, majd fűszerezzük ízlés szerint.

Amikor a gomba megfőtt, turmixoljuk össze, majd adjuk hozzá a kb. 1-2 deciliter vízzel csomómentesre kevert fehérjeport. Turmixoljuk újra át, majd tegyük vissza, amíg egyszer felforr.

Mikor már elzártuk a lángot csepegtessük meg a kiválasztott olajjal.

Önmagában vagy sült tofudarabokkal, párolt gombával, sült csirkemell kockákkal, reszelt sajttal, krutonnal tálalhatod.

Jó étvágyat!

Gombakrémleves

Gombakrémleves fehérjével

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!