-+=
Olvasási idő: < 1 percA téli napok kedvenc meleg desszertjévé válhat, ha szereted a pudingot. Érdemes kipróbálni a receptet, mert egyszerű és teljesen beleilleszthető a diétába is, alacsony CH és magas fehérje tartalma miatt.
Hozzávalók 2 főre:
- 1 zacskó diétás vaníliás pudingpor vagy vaníliás proteinpuding
- 1 ek. vaníliás Micellar Casein protein
- 250 gramm zsírszegény túró
- 3 ek. édesítő
- 2 mandarin
- 2,5 dl zsírszegény tej/növényi tej
- 2,5 dl víz
Elkészítés:
A pudingport keverd el 2,5 dl hideg tejjel és az édesítővel csomómentesre. Add hozzá az előtte shaker-ben 50 ml vízben felrázott Micellar Caseint és kavard össze a pudingos-tejes keverékkel.
Egy kis lábasba öntsd át és tegyél hozzá még 2 dl hideg vizet.
Folyamatos keverés mellett lassan forrald fel annyira, hogy krémes állagot érj el.
Vízzel kiöblített üveg tálkákba vagy üveg poharakba kanalazd a pudingot, majd rétegeld rá a túrót és végül díszítsd a tetejét mandarin gerezdekkel.
Még langyosan is kanalazhatod, de le is hűtheted, mindenhogyan nagyon finom!
Egészségedre! 🙂
Hozzászólások
Eddigi hozzászólások a "Mandarinos rétegelt kazein pudingkrém " című cikkhezCsinos vagy Krisz 🙂 Nem volt időm youtuobozni, de gondolom elkezditek és majd szóltok.