-+=
Olvasási idő: 2 percA bécsi túrós palacsinta nagy kedvenc – és csak picit kell ügyködni, hogy ne csak egy snassz túrós pallert együnk!
Ami viszont megkönnyíti a dolgod: a palacsinta porod készen kapod! Csak vizet kell hozzátenned, és máris sütheted! Ezt (is) tudja a Peak palacsinta – sőt, még többet!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
- cukormentes
- laktóz és gluténmentes
- akár sósan is készítheted!
- és 100% lebomló, környezetvédős csomagolásban van!
Előkészítés | 15-20 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
A palacsinta
- 100 gramm Peak Pancake Gourmet palacsintapor 56% fehérjetartalommal hagyományos édes nagyi palacsintája íz 500 g
- 300 ml növényi tej
A töltelék
- 350 gramm túró
- 3 evőkanál light vaj
- 3 db tojás
- 100 gramm eritit
- 1 db citrom reszelt héja
- 1 mokkáskanál rumaroma
Az öntethez
- 2 db tojás
- 60 gramm eritrit
- 1 mokkáskanál vaníliaaroma
- 2 dl növényi tej
- Peak Wheytella BIG cukor- és laktózmentes fehérjés mogyorókrém 1 kg a tetejére
Hozzávalók
A palacsinta
A töltelék
Az öntethez
|
Elkészítés
- A palacsintákat kiolajozott palacsintasütőben kisütjük.
- Egy tepsit alaposan kikenünk vajjal.
- A tojásokat ketté választjuk. A tojások sárgáját 2 evőkanál vajjal, a rumaromával és a citrom lereszelt héjával kissé habosra keverjük.
- A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük.A túrót összekeverjük a tojássárgákkal, majd hozzáadjuk a felvert fehérjét.
- A palacsintákat megtöltjük a túróval, feltekerjük, majd középen kettévágjuk.Belerakjuk a kivajazott tepsibe úgy, hogy a vágott felükkel felfelé álljanak, majd kissé egymásra csúsztatjuk őket.
- Az öntethez összekeverjük a tojásokat a tejjel, a cukrokkal, csomómentesre dolgozzuk, majd ráöntjük a palacsintára és előmelegített, 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.