Ha a gasztro kisangyaltól kívánhattam volna… hát tuti azt kértem volna: LEGYEN DIÉTÁS A SAAAAJTSZÓSZ!
…és lám, valahol teljesült is – hiszen a Peak sajtkrém levesport sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.
A magas fehérjetartalom miatt nemcsak diétásabb, de TELJES ÉRTÉKŰ kaját is készíthetünk az amúgy “junk food”-okból. Hiszen egy sajtkrémes tészta, sajtkrémes hambi, sajtkrémes krumpli vagy nachos máris emeltebb szinten lesz, ha van benne fehérje is!
Plusz: isteni sajtkrémes ízt kapunk – de ha nem elég, pici sajttal így is turbózhatod, Rád van bízva!
Amúgy a Peak levesekből sajtkrémes és gombakrémes is van – itt tudod megnézni, és kedvezményesen elvinni!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 30 gramm Peak Slim Protein Soup 55% fehérjét tartalmazó, instant leves sajtos íz
- 150 ml víz
- 20 gramm reszelt light sajt
- 1 evőkanál 12%-os tejföl vagy Skyr joghurt
- 200 gramm mirelit brokkoli
- fél csomag zéró tészta
Hozzávalók
A sajtszószhoz
Továbbá
|
- Keverd el a sajtport a vízzel. Lazíthatod joghurttal, és sajttal is dobtam rajta.
- A brokkolit főzd meg, a zéró tésztát pedig öblítsd csak át.
- A végén rétegezhetjük ízlésesen - vagy ha praktikus vagy, keverj össze inkább mindent: a sajtszószt, a brokkolit, a tésztát. Fotogén akkor nem lesz, de nagyon finom!