-+=
Olvasási idő: 2 perc

Húsvét közeledtével az otthonok megtelnek a friss, édes, finom kalács illatával! Ezt nem kell a diéta alatt sem hanyagolnod, mutatunk egy fehérlisztmentes receptet!

Használd bátran a recepthez az új, krémes, MENTES Peak étcsokikrémet! Mitől mentes?
– nincs benne cukor
– nincs benne glutén
– nincs benne tejtermék
– nincs benne maltitol

…csak csupa finom csokiiiii! A lehető legkevesebb szénhidráttartalommal!

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Ez egyike a Peak AZONNAL EHETŐ diétás krémeknek (Bővebben IDE KATT!) – segítségemre szokott lenni MINDIG a sütögetésnél is, de tényleg akár önmagukban is lehet enni, vagy belekenni bármibe… akár kókuszos, mogyorós, diós, mákos krémek, MIND CUKORMENTES és van köztük vegán is!


Mennyiség
Hozzávalók
  • 550 gramm rizsliszt vagy tönkölyliszt
  • 50 gramm búzasikér
  • 70 gramm vaj vagy kókuszolaj
  • 7 gramm szárított élesztő
  • 1 pici
  • 400 ml tej
  • 2 db tojássárgája
Mennyiség
Hozzávalók
  • 550 gramm rizsliszt vagy tönkölyliszt
  • 50 gramm búzasikér
  • 70 gramm vaj vagy kókuszolaj
  • 7 gramm szárított élesztő
  • 1 pici
  • 400 ml tej
  • 2 db tojássárgája
Elkészítés
  1. A kalács hozzávalóiból egy homogén, közepesen lágy tésztát készítünk és letakarva meleg helyen hagyjuk pihenni 10 percet.
  2. 150 g-os darabokra osztjuk a tésztát és alaposan átdolgozzuk, kinyújtjuk és 3 szálból kalácsot fonunk - vagy csinálhatsz mini kalácsokat is.
  3. Kiolajozott sütőformába tesszük és letakarva legalább duplájára kelesztjük.
  4. 180 °C-os előmelegített sütőben sütjük 35-40 percet.

húsvéti kalács

húsvéti diétás kalács

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!