Érdekel még hogyan készíthetsz TÖBB NULLA SZÉNHIDRÁTOS finomságot? Akkor még egy tipp a Videóban – szintén azzal a Keep Calm kazeinnel, amellyel a tekercs készült! 🙂
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük, külön edénybe a sárgáját, édesítőszert, vaníliát krémesre keverjük majd hozzá adjuk a darált mákot, fehérje port és a sütőport is.
Ezután a tojásfehérje felét hozzá keverjük a masszához, és miután egyneművé vált a maradék tojásfehérje is mehet bele, de ezt már csak óvatos mozdulattal, hogy ne törjön össze.
Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, előmelegített Sütőben 180 fokon 15 percig sütjük, majd pihentetjük 2 percet és a sütőpapírral együtt feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.
Míg sül elkészítjük a krémet, amihez a ricottát a citrommal a kazeinnel és az Édesítőszerrel kikeverjük, majd folyamatosan adagoljuk hozzá a tejet, majd a zselatin expresst.
Miután kihűlt a piskóta, beletöltjük a krémet majd feltekerjük.
Fél órát hagyjuk hűtőbe pihenni mielőtt felszeljük.
Geszti Virginia vagyok, 33 kilós fogyásom ösztönzött rá, hogy elvégezzek egy életmód, táplálkozás és sporttáplálkozás tanácsadó képzést, ahol szakmai tudással is bővült a több éves életmódváltó tapasztalatom. Egészséges receptekkel, szakmai anyagokkal szeretnék segíteni elérni mindenkinek az álomalakot.