-+=
Olvasási idő: 2 perc

Már a tavaszra hangolódunk – méghozzá nem is akárhogyan! Egy ISTENI citrusos mákos sajttorta DE tekercs érkezett, ami segíti a diétád! HOGY?

Érdekel még hogyan készíthetsz TÖBB NULLA SZÉNHIDRÁTOS finomságot? Akkor még egy tipp a Videóban – szintén azzal a Keep Calm kazeinnel, amellyel a tekercs készült! 🙂

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Pihentetés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Elkészítés
  1. A tojásfehérjét pici sóval kemény habbá verjük, külön edénybe a sárgáját, édesítőszert, vaníliát krémesre keverjük majd hozzá adjuk a darált mákot, fehérje port és a sütőport is.
  2. Ezután a tojásfehérje felét hozzá keverjük a masszához, és miután egyneművé vált a maradék tojásfehérje is mehet bele, de ezt már csak óvatos mozdulattal, hogy ne törjön össze.
  3. Ezután sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, előmelegített Sütőben 180 fokon 15 percig sütjük, majd pihentetjük 2 percet és a sütőpapírral együtt feltekerjük, így hagyjuk kihűlni.
  4. Míg sül elkészítjük a krémet, amihez a ricottát a citrommal a kazeinnel és az Édesítőszerrel kikeverjük, majd folyamatosan adagoljuk hozzá a tejet, majd a zselatin expresst.
  5. Miután kihűlt a piskóta, beletöltjük a krémet majd feltekerjük.
  6. Fél órát hagyjuk hűtőbe pihenni mielőtt felszeljük.

mákos tekercs

szénhidrátmentes mákos tekercs

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.