Málnás MOUSSE – ha már létezik ilyen ízű nyári fehérje!
Málnás fehérje sütike, akkor, ha csak rövid ídőd van erre. Dobjuk fel a napunkat egy süti-krémmel a nyári melegben!
Málnás fehérje sütike, akkor, ha csak rövid ídőd van erre. Dobjuk fel a napunkat egy süti-krémmel a nyári melegben!
-+=
Olvasási idő:2perc
Bertától kaptuk ezt a szép és egyszerű receptet. Idézem: „Nem bántam meg ezt a málnás mousse Slim and Beauty protein vásárlást. Elmondhatatlanul finom!”
A bogyók és cseresznyefélék – az édes ízed a diétában!
Ha alacsony glikémiás indexű ételekben gondolkodunk az étrendben, akkor bizony sokféle édességről le kell mondanunk. Ezért ne tagadjuk meg magunktól az édes ízeket sem, és ezekre az esetekre (is) találta ki a természet a málna, áfonya, eper és cseresznye fajokat. Ők még mindig alacsony glikémiás indexű gyümölcsöknek számítanak, sok antioxidánssal, rostokkal és egy kis természetes cukorral.
Ezeknek a gyümölcsöknek sötét színük van, amely a anthocianin nevű anyag miatt van így. Ez egy flavonoid antioxidáns, amelyik csökkenti az inzulin rezisztenciát. Egy csésze eper több mint 100 mg C vitamint tartalmaz, amivel egy pohár narancslé sem versenyezhet. Az alábbi finom recept, málnás – de mindenféle piros gyümölccsel működik. Ami alap hozzá: egy Slim and Beauty fehérjepor málnás mousse ízben!
Minden 3. csak 1 FT (bármit bármivel kombinálhatsz) + Totálisan INGYEN szállítunk a Peakshopban!
ízlésszerintcukornak megfelelő édesítőszer/eritit/
20grammzselatin
Elkészítés
- A krémtúrót összekeverjük 1 kanál görög joghurttal és 30 g málnás mousse Slim&Beauty protein porral és 1 dl tejjel.
- A fagyasztott gyümölcsöt felfőzzük 1 dl vízzel és ízléses szerint eritrittel.
- Ha kész, összeturmixoljuk és beleöntjük a zselatinport.
- Ezután 3 tálkába tesszük a gyümölcspürét. Csinálunk 3 színárnyalatot úgy, hogy az egyik tálkába rakunk 4 kiskanál görög joghurtot, a második tálkába 2 kiskanál joghurtot, a harmadikba nem rakunk.
Kapsz 3 rózsaszín szivárványszínt.
- Pohárba rétegezzük először a krémtúrós krémet, majd a világos rózsaszín színű gyümölcspürét, majd a sötétebbet és a végén a joghurtmentes gyümölcspürét.
Hűtőben hagyjuk állni, míg megdermed. 🙂
Én a ferde réteget úgy csináltam, hogy döntve töltöttem meg a poharat és minden rétegnél ( de főleg a krémtúrós rétegnél) betettem a mélyhűtőbe dermedni, elődöntve a poharat.
Remélem tetszik!
Nagy Berta 31 éves, és 16 kilótól szabadult meg közel 1 év alatt! Diplomás óvónő, jelenleg babysitterként dolgozik.
Életmódváltása során talált rá a peakshop-ra!:) Olvasgatott a Peakshop számtalan receptjei és írásai között, majd lépésenként, de elkezdte használni a Peak termékeket. ÉLETMÓDOT váltott lassan, nem pedig villámdiétázott és nem koplalt!
Azóta is tartja a súlyát, és receptjeivel, tippjeivel segít Titeket is!