Nagyon menő dolog DIÉTÁBAN is nyugodt szívvel palacsintát enni – és megunhatatlan is! De most mégis csavartunk egy kicsit rajta… és ötvöztem a másik legjobb dologgal a világon... a túró rudival…
Amikor a meleg palacsinta és a rudi csoki megolvad… hát nincs is fenomenálisabb desszert… ilyen cuki falatkáknak tálalva, pedig akár vendégváró vagy gyerekzsúros nasinak is GYORS ÉS MUTATÓS!
Miért lehet életmentő a Peak palacsintapor Neked? Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Hogy?
Ha nem akarsz tökölni a fehérjeporokkal és a zab méricskélésével – és ha épp nincs otthon tojás vagy tej… akkor szuper, ha a szekrénybe vár egy készre összeállított 56% fehérjetartalmú cukormentes és fehérlisztmentes palacsinta por! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted – a NULLA KALÓRIÁS OLAYSPRAY-vel, ami szintén a csomag része!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 50 gramm Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 120 ml víz
- 2-3 fújás PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 200 gramm sovány krémtúró vagy Skyr joghurt
- ízlés szerint vanília aroma, pici citrom és édesítő
- 1 db gránátalma pucolva
- 3 db RUDIKORNIS túró rudi
Hozzávalók
Palacsintához
A krémhez
|
- A Palacsintához minden hozzávalót alaposan elkeverünk, majd lehet is sütni.
- Melegítsd elő a serpenyőt, fújd be olajsprayvel. Egy merőkanállal kavard fel a tésztát, tegyél egy adaggal a serpenyőbe, majd a kezeddel körkörös mozdulatokkal oszlasd el teljesen a sütőfelületen.
- Ha az oldala kicsit barnás és a teteje is szilárdabb, akkor egy spatulával gyorsan és határozottan nyúlj alá (érdemes a peremét körbe végigszedni) és fordítsd át.
- A túrót kikeverjük az ízesítővel, gránátalmával és be belevágjuk a rudikat.
- Megkenjük atúrókrémmel majd feltekerjük és nagy örömmel elfogyasztjuk. Én még Ruby csokit olvasztottam rá!