Már a télre hangolva! SÜTÉS NÉLKÜLI hófehér, nagyon krémes gránátalmás sajttorta – pihepuha, pisztáciavajas alapon! Természetesen cukormentes és szénhidrátszegény – hiszen a téli kabátok és a pulcsik alá most sem kell pocakot növeszteni!
Szóval az a szép benne, hogy…
— a sütőt be sem kell kapcsolnod
— hogy magas fehérje – és szinte minimális szénhidráttartalma miatt BÁRMIKOR eheted.
— hogy ha a Párodnak is csinálsz belőle, egész biztosan iszonyat hálás lesz! :))))
Előkészítés | 15 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
- 30 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Sós Karamell 1000g
- 40 gramm kókuszliszt
- 60 ml növényi tej
- 35 gramm Peak Cashew Butter 100% kesudió vaj 350g
- 30 gramm fehércsokis pudingpor
- 250 ml növényi tej
- 350 gramm zsírszegény krémtúró
- 3-4 db lapzselatin
- ízlés szerint édesítő
- 4 kocka cukormentes fehércsoki opcionális
- fél db gránátalma
- 30 gramm pucolt pisztácia
Hozzávalók
Az alaphoz: (18 cm)
A krém:
A tetejére
|
- Az alapot keverd össze és nyomkodd egy tortaforma aljába
- A pudingot főzd meg a tejjel, majd a hideg vízbe (max 1-2 percig) áztatott zselatinlapokat keverd bele amíg a puding még meleg (és a fehércsokit is ilyenkor, hogy felolvadjon). Ha picit hűlt, akkor mehet bele a túró.
- Öntsd az alapra, majd tedd hűtőbe egy estére.
- A tetejét fogyasztás előtt gránátalmával és pisztáciával dekoráld! Ennyike!