-+=
Olvasási idő: 2 perc

Mind ismerjük a lisztel behabart / berántott főzelékeket, na ez annál sokkal jobb! Önmagával van sűrítve, ezzel sokkal szebb színe is lesz a főzeléknek. Akkor lássuk is a hozzávalókat!

És Mivel ritkán eszem húst, és vannak ilyen “húsundoros” napjaim ? – ezért is vettem elő a Peak Fasírtport – ami 5 perc alatt kész!

A Peak Fasírtport imádom! Ennek alapvetően finom, fűszeres íze van – de nincs benne hús, szóval vega változatra tök jó… ellenben az íze is finom lesz! ITT nézheted meg a Peak FASÍRTPORT!

Totálisan INGYENES a kiszállítás + a 3ik INGYEN van a Peakshopban, amíg Fotózáson vagyunk!

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A főzelékhez
  • 1 kg fagyasztott zöldborsó
  • 500 ml víz
  • 500 ml tej
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • só, bors, lestyán
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A főzelékhez
  • 1 kg fagyasztott zöldborsó
  • 500 ml víz
  • 500 ml tej
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • só, bors, lestyán
Elkészítés
  1. A fokhagymát pirítsd le egy kis MCT olajon. A fagyasztott borsót öntsük rá, majd öntsük rá a vizet, tejet és kezdjük el főzni, adjunk hozzá sót és borsot, fűszereket.
  2. Amikor a borsó már megpuhult nagyjából, vegyük ki belőle kb. a negyedét, keverjük és egy botmixerrel turmixoljuk le.
  3. Keverjük vissza a pürét a maradék borsóhoz, majd addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
  4. A fasírthoz: 50g porhoz (2 adagolókanál) adj 45 ml vizet, majd kézzel dolgozd össze.
  5. Formázz belőle golyókat (kb. 8 kis golyót), majd kevés olívaolajon alacsony hőfokon süsd aranybarnára

Több sós vegan recept ITT!

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék diétásan

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!