-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A New York-i sajttortát, ha egyszer megkóstolod vagy örök szerelemre számíthatsz vagy soha többet nem eszel belőle. Én az első csoportba tartozok ezért megpróbáltam most reform alapokra fektetni ennek a mennyei édességnek a receptjét. Szerintem az élmény így is 100%-os, viszont bűntudatmentes változatban. 🙂

Hozzávalók:

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 200 fokra légkeveréses fokozaton.

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

A zabpelyhet a kókuszolajjal jól keverd el és egy tortaforma alját béleld ki vele úgy, hogy teljesen szorosan belenyomkodod a zabpelyhet. Ne legyenek rések.

Tedd be a sütőbe és 10 perc alatt süsd aranybarnára, majd hagyd egy kicsit kihűlni.

Közben a krém hozzávalóit: sajtkrém, krémjoghurt, Slim Secret citromos-túrótorta ízű fehérjepor, édesítő 1 egész citrom leve keverd alaposan össze.

4 ek. vízben melegítsd fel a 4 lap zselatint, de ne forrjon! Lassan adagold a krémhez és ezt is jól keverd el a masszában.

Végül 4 bio citromot karikázz fel és díszítsd a torta tetejét. Hagyd 1 éjszakát a hűtőben pihenni, de legalább 4 órányi időt legyen a hűtőben mielőtt felszeleteled.

Egészségedre! 🙂

Sajttorta

Fehérjés sajttorta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.