-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Ha már unod a csirkemellet, akkor a pulykamell is jó választás lehet, viszont ez a hús intenzívebb ízesítést kíván. Ez a recept egy különleges-krémes ragú, ami a vasárnapi ünnepi ebédasztalon is megállja a helyét kompromisszumok nélkül!

Hozzávalók 4 főre:

  • 1,5 kg pulykamell felkockázva
  • 500 ml kókusztejszín
  • 1 kk. fehérbors
  • csipet só
  • 1 tk. curry
  • 1 kk. szerecsendió
  • 2 ek. Coconuty
  • csipet snidling díszítésként

Elkészítés:

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A pulykát annyi vízben párold meg, amennyi ellepi, majd amikor már kezd puhulni a hús, akkor add hozzá a kókusztejszínt, Coconutyt és a fűszereket.

Összesen 30 percnyi főzés után, amikor a kókusztejszín kicsit besűrűsödik már készen is vagy, tálalhatod. Köretként párolt barna rizs, hajdina vagy kuszkusz is jó lehet.

Egészségedre!

Pulykaragu

Kókuszos pulykaragu

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!