Mi az? Istenien gyümölcsös, feszesíti a bőröd és segít lehűlni a kánikulában? Mennyei ribizlis jégkrém Collagéne-nel!
Készítsd el 3 összetevőből, pofonegyszerűen! Nem győzöd majd kivárni, hogy megdermedjen!
Tipp! A fagyialap smoothieként is fogyasztható, rengeteg jéggel kiváló! Érdemes kipróbálni más lédús gyümivel is, pl. meggy, cseresznye, áfonya, málna, eper, dinnye stb.
Gyermekeknek is bátran adható ez a finomság.
Élvezzétek a gyümölcsös frissességet, ezzel túl lehet élni a nyarat! 🙂
Előkészítés | 5 perc |
Pihentetés | 1 óra |
Mennyiség |
adag
|
- 140 gramm piros ribizli
- 10 gramm Peak Collagène For Men kollagén italpor hozzáadott aminosavakkal és vitaminokkal eper íz 300g
- 100 ml víz
Hozzávalók
|
- A frissen mosott gyümölcsöt kimérjük, majd egy aprítógépben pépessé daráljuk. (Aki nem szereti a ribizlimagot, egy szitán át lehet nyomni a darált gyümölcsöt, vagy gyümölcspréssel dolgozva tisztán a gyümölcslével is készülhet a fagyi.)
- Hozzáadunk egy adag Peak Collagéne port és 100 ml vizet, összemixeljük a darálóval és tádámm: kész is! Formákba öntjük, majd mehet is a fagyasztóba hűsölni.
- Pár óra múlva már fogyasztható is!