Ha gyors, ám mégis egészséges nasira vágysz, hát próbáld ki ezt a receptet!
Mi nagy palacsinta függők vagyunk, hetente terítékre kerül az asztalra. 🙂 De hát ki nem szeretné? Igaz?
A hagyományostól eltérően diétásabb és sokkal fehérjedúsabb cukormentes palacsintákat sütöttem a Peak palacsintaporból.
Végre egy olyan palacsintapor, amivel maximálisan elégedett vagyok, mert nem tapad, nem ragad, nem szakad, nem büdös és nem gumiszerű állaga van:D
Ezzel a porral, tökéletes palacsintát lehet sütni és nem kell semmi más hozzá csak víz! Mivel kalóriaszegény, plusz fehérjét és kollagént is tartalmazz, nekem ez tökéletes nasi a diétám alatt.
A tölteléket, most extráztam és kipróbáltam az új Peak Vegán tejberizsport és kis banánnal összeturmixolva!
Hát ez a kombó valami isteni finom!
A tejberizsporban lévő puffasztott quinoák, és a picit fahéjas íz, nagyon feldobja a desszertet. Ráadásul nem is túl édes, és magas fehérjetartalma van! Ehhez szintén csak meleg vízre van szükséged!
Tehát az egész receptet, pikk pakk el tudod készíteni, mégis egy diétás, kalóriaszegényebb, diátásabb desszertet kapsz!
Nézzétek milyen guszták! 🙂
Előkészítés | 4 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 50 gramm Peak Protein Milky Rice - Vegán Tejberizs
- 2 db banán
- 100 ml meleg víz
- ízlés szerint vaníliás skyr joghurt
Hozzávalók
A palacsintákhoz
Töltelékhez
Tetejére
|
- A palacsintaport jól rázd össze a vízzel, shakerban, majd kalóriamentes olayspray-el kifújt palacsintasütőben süsd meg mindkét oldalát.
- A töltelékhez a banánt nyomkodd szét villával, majd rakd hozzá a vegán tejberizsport és a meleg vizet.
- Jól keverd össze, vagy turmixold össze. Majd töltsd meg vele a palacsintákat! Tetejére ízlés szerint extraként, rakhatsz még cukormentes vaníliás skyr joghurtot is!