Természetesen az ÚJ 5 perces Peak Vega fasírtporból ISTENI “húspogi” is süthető….mondjuk egy hamburgerhez!
Mivel ritkán eszem húst, és vannak ilyen „húsundoros” napjaim 🙂 – ezért is vettem részt és forszíroztam a Peak Fasírtport – ami 5 perc alatt kész!
A Peak Fasírtporral próbálkozok tehát most is! Ennek alapvetően finom, fűszeres íze van – de nincs benne hús, szóval vega változatra tök jó… ellenben az íze is finom lesz! ITT nézheted meg a Peak FASÍRTPORT!
Ha bejön ez a recept, akkor VIDD nagy kedvezménnyel, így:
VIDD CSOMAGBAN! Itt a fasírt csomag – ahol KIVÉTELES, 35%OFF-al tudod vinni a Peak Fasírtport és az anyagcseregyorsító MCT-t! Az MCT olajban azért jó fasírtot sütni, mert nem rakódik le ez a zsír feleslegben…sőt, kedvez az alakodnak, hiszen javítja az anyagcseréd! Igen, egy zsír, ami fogyásban segít! Fasírt csomagért KATTINTS IDE!
Íme egy VIDEÓS segítség, hogyan csináld meg Te is!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 100 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- Peak MCT olaj
- saláta
- sajt
- ketchup
- teljes kiőrlésű tortilla lap
Hozzávalók
A fasírthoz
Továbbá a hambihoz
|
- A fasírt hozzávalókat is keverd össze, és MCT- olajon süss ki 2-3 db pogácsát.
- A videban mutatott módon töltsd meg a wrappot, és sütd át mindkét oldalát, hogy a sajt beleolvadjon!