-+=
Olvasási idő: 2 perc

Évente ismétlődnek a különböző ünnepek amik többségéhez tortaevés is társul sok családban. Hogy elkerüld a „miért nem eszel” kérdésből fakadó vitákat, csináljátok meg ezt a finom répatortát, ami nem olyan nagy kihágás a diétádban ilyen esetekkor. Németh Erika által beküldött receptünket olvashatjátok a következőkben.

Diétás édesség

Répatorta:

Hozzávalók és elkészítés:

– 200 gramm répa (pucolva, reszelve)

– 2 tojásfehérje (kis sóval felverve)

– 100 gramm pirított darált zabpehely

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

– 30 gramm fehérjepor ( Micellar Casein)

-1/2 kiskanál szódabikarbóna, ugyanennyi sütőpor

– kis fahéj

Egy tálban összekeverem:

-1 csepp vanília, 2 csepp rumaroma, 1 evőkanál édesítő, 2dl víz

Diétás édesség fehérjeporral

Egy edényben szintén összekeverjük és a száraz hozzávalókhoz adjuk,
majd a tojásfehérje hab felével fellazítjuk, beletesszük a reszelt répát összekeverjük jól és a tojásfehérjehab másik felével fellazítjuk, E-Z olajjal kifújt formába tesszük, és hideg sütőbe toljuk, közepes lángon (nekem gázsütőm van) 45-50 perc alatt készre sütjük, szép barnára. Kínálhatjuk túró+ natúr joghurt+ édesítő keverékéből készült fagyival, (vagy német zsírszegény túró és vanília esszencia robotgéppel fellazítva, rákenve a torta tetejére). Ez is letesztelve, mennyei, 1 szelet nem elég 😉 Jó étvágyat!

Jó étvágyat!

repatorta

PeakGirls

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.