Imádom a tökfőzeléket gyerekkorom óta, a legjobb köret ebben a melegben, akár hidegen, akár melegen. Könnyű, de laktató és naaggyon finom – ráadásul DIÉTÁSAN is készíthetjük, liszt helyett zabliszttel, és zsírszegény joghurttal!
Mellé, mivel ritkán eszem húst, és vannak ilyen “húsundoros” napjaim ? – a Peak Fasírtporral próbálkozok tehát most is! Ennek alapvetően finom, fűszeres íze van – de nincs benne hús, szóval vega változatra tök jó… ellenben az íze is finom lesz! ITT nézheted meg a Peak FASÍRTPORT!
Másik érdeme, hogy gyorsan és egyszerűen elkészíthető, így időhiányos, kaotikus konyhakerülők is neki veselkedhetnek… hiszen alig pár perces kaland az egész!
33,5 % OFF + az ÚJ Zen Csillogós Zen shaker is a Tiéd! Diétázzunk együtt szeretettel! (Ajándék értéke 3.290Ft)
Ha bejön ez a recept, akkor VIDD nagy kedvezménnyel, így:
VIDD CSOMAGBAN! Itt a fasírt csomag – ahol KIVÉTELES, 35%OFF-al tudod vinni a Peak Fasírtport és az anyagcseregyorsító MCT-t! Az MCT olajban azért jó afasírtot sütni, mert nem rakódik le ez a zsír feleslegben…sőt, kedvez az alakodnak, hiszen javítja az anyagcseréd! Igen, egy zsír, ami fogyásban segít! Fasírt csomagért KATTINTS IDE!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20 |
Mennyiség |
adag
|
- 50 dkg gyalult tök
- 1 db hagyma
- 150 ml joghurt
- 1 evőkanál zabliszt
- ízlés szerint só, kapor, pirospaprika, ecet
- 100 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 90 ml víz
- Peak MCT olaj
- ízlés szerint hagyma
Hozzávalók
A tökfőzelékhez
A fasírthoz
|
- Főzelék: a hagymát teflonban megpirítom, megsózom és megszórom kis pirospaprikával. Hozzáadom a tököt és saját levében puhára párolom. A kaprot apróra vágom, a tökre szórom. A joghurtot simára keverem a zabliszttel, behabarom vele a tököt. Pár csepp ecet jön még hozzá és tálalható.
- Fasírt: A fasírthoz add hozzá a vizet, és gyúrj belőle gombócokat. Süsd ki olajban - MCT a legjobb, de kókuszolajban is finom. Ne legyen túl forró! Tipp: én dinsztelt vöröshagymát is adtam a fasírthoz.