-+=
Olvasási idő: 3 perc

…apukám is duplán kért, ez azért nagy szám, mert ő a legnagyobb kritikusom. Pláne, amióta sokszor sütök reform cuccokat, nehéz mindig az ízélmény – JÓ TÁPÉRTÉK között ingázni, de ezzel a sütivel megtaláltam az egyensúlyt!

Nemcsak azért mert tényleg baromi finom, és a család nem diétázó tagjai is falták… hanem mutatós, és igazából egy fehérjebomba. Ami meg nem fehérje, az is a zab formájában fellelhető szénhidrát!

VÉGRE SIKERÜLT a zabpiskótánál a TÖKÉLETES ARÁNYOKAT belőni: mert a zab (és én használok fehérje port (kazeint) is, a szénhidrát csökkentés miatt) nagyon erősen nedvszívó, így a hagyományos 1tojás-1ek liszt-1ek cukor nem is működik. Pláne mert most egy evőkanál nahhh… lehet 10g eltérés is!!

A másik, amit már régóta tudok: a Peak AZONNAL EHETŐ diétás krémek és a Skyr joghurt jobb kombót alkot bármely „vajkrémnél” – és szépen formázható is!

1+1 most 3! Bármit bármivel kombinálhatsz! + Ajándék peak szakácskönyv ebook 2.990Ft értékben!

… de mik azok az AZONNAL EHETŐ diétás krémek? (Bővebben IDE KATT!)

Segítségemre szokott lenni MINDIG a Peak AZONNAL ehető, diétás krémjei, amit tényleg akár önmagukban is lehet enni, vagy belekenni bármibe… most a Cocodream kókuszkrémje került elő. 

Cocodream PONT OLYAN mint a Raffaello közepén folyó selymes krém… szóval adta magát, hogy vele készül el ez a paller. Pici mandulát is tettem bele, roppanósabb textúra és a raffaellos élvezeti érték miatt.

KÉPLET: egy kis Skyr joghurt + AZONNAL EHETŐ Cukimentes krém = igazán finom, krémes és brutál durva ízű sütike ad… tuti mindenki a receptedért fog sóvárogni!

TIPP! Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 10 perc
Pihentetés 2-3 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A tészta
A krém
Elkészítés
  1. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját az édesítőszerrel elkeverjük majd robotgéppel apránként hozzáadjuk a vizet. A kazeint és a lisztet elkeverjük a pici sütőporral. A tojásfehérjét habbé verjük.
  2. A fehérjehabba elsőnek a tojássárgát forgatjuk bele óvatosan, majd több részletben a lisztes részt. Óvatosan kavard el, ne törjön a hab és ne maradjon az alján tojás vagy lisztes rész elkeveretlenül!
  3. Ezt a masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és elegyengetjük. 170 fokon körülbelül 12 perc alatt elkészül.
  4. Amíg sül a piskóta elkészítjük a kókuszos tölteléket is: egész egyszerűen összekeverjük és kész is. (Kivéve a lekvárt!!)
  5. A kész piskótát még melegen nedves konyharuhába feltekerjük és megvárjuk amíg kicsit kihűl.
  6. Ezután kitekerjük, mehet rá a kókuszkrém, amit alaposan elegyengetünk. Utána a lekvár. Majd felcsavarjuk és hútőben pihentetjük. A külsejét is ugyanezzel a krémmel dekoráltam plusz raffaello és kókuszchipsel!

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!