Régóta nagy vágyam volt, hogy a Peak-nek legyen sós terméke is, így én kifejezetten megörültem az új Peak bundázó pornak.
Ám azt tudtátok, hogy nem csak bundázni lehet vele husikat, zöldségeket, sajtot, hanem önmagában is készíthető belőle sok sós finomság?
Második kísérletem a porból a görög konyha kedvence, a wrap vagy más néven tortilla. Nagyon könnyen elkészíthető, hiszen csak víz és por kell hozzá, valamint egy palacsintasütő. Féltem tőle, hogy szakad, nem sül át, de pozitívan csalódtam, mikor megláttam a végeredményt.
Ezek az isteni wrappok, mindennel is meg lettek töltve. 😀 Nálam ez már masszívan foodporn kategória, ráadásul 53%-os fehérjetartalmával, kevesebb szénhidrát tartalmával abszolút a diétabarát.
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
db
|
- 70 gramm Peak Protein Bread bundázó por 53% fehérjével
- 80 ml víz
- csipet só
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 200 gramm csirkemell filé
- paradicsom
- saláta
- avokádó
- hagyma
- görögjoghurt
Hozzávalók
3 db Wrap / Tortilla hozzávalói:
Töltelék 3 db-hoz:
|
- A wraphoz/tortillához: A vizet és a bundázó port , egy csipet sóval jól rázd össze shakerben, majd kalóriamentes olayspray-el befújt palacsintasütőben süsd meg szép aranybarnára mindkét felét. (Nem muszáj teljes palacsinta nagyságút sütni, hiszen a wrap kisebb. )
- Mikor megpirult, csak töltsd meg, amivel csak szeretnéd. Én sült csirkemellet paradicsomot, avokádót, hagymát és salátát raktam bele. Előtte megkentem fokhagymás görög joghurttal.