Palacsintát készíteni nem túl bonyolult dolog, talán még nekünk férfiaknak sem. De mi lenne, ha még könnyebb dolgod lenne és nem kellene még az alapanyagok arányával sem foglalkoznod? Gond megoldva, ugyanis elkészítettük neked minden idők legdiétásabb és legmagasabb fehérjetartalmú palacsintaporát!
A gyártási folyamatot hónapokkal ezelőtt kezdődő, mondhatni élvezetesnek mondható tesztelési folyamat előzte meg. Nem is emlékszünk már, hogy hány estét töltöttünk otthon palacsintasütéssel, hogy a legjobb végeredményt tudjuk produkálni. Bátran kijelenthetjük, hogy sikerült, megszületett a Peak Pancake.
Mitől más a Peak Pancake palacsintapor, mint a többi?
Nincs olyan ember, aki ne szeretné a palacsintát, viszont a régi bevált recept szerint készített változat nem éppen diétásnak mondható. Célunk a gyártás során az volt, hogy felül tudjuk múlni más termékeket, és a legfehérjésebb változat szülessen meg. Természetesen mindezt úgy, hogy a végeredmény állaga közel sem hasonlítana az igazi palacsintáéhoz.
A végeredmény a piacon egyedülállóan magas, 56%-os fehérjetartalmú palacsinta lett, amit mindössze 4% zsírtartalom jellemez, természetesen 0% hozzáadott cukor mellett!
Mi kell ahhoz, hogy elkészítsd életed egyik remekművét, a legfinomabb és legfehérjésebb palacsinta formájában? Íme a recept!
A hozzávalók listája igen szűkös, mindössze Peak palacsintaporra, illetve vízre lesz szükséged. Az ízesítésnek csak a fantáziád szabhat határt!
Süss belőle hagyományos vékony tésztát, vagy akár vastagabb, amerikai jellegű palacsintát. Kutass recepteket a termékoldalon.