Szinte SZÉNHIDRÁTMENTES SZENDVICSET készítünk a videóban – ez lesz a diétád Szent Grálja! (Igen, ilyen tuti receptek vannak a Szakácskönyvemben is – ami lassan VÉGLEG elfogy!) – VILLÁMGYORS és csak pár összetevős receptek – magas fehérje és rosttartalmú – szóval ÉHEZNI SEM FOGSZ! + ezt a szendvicset magaddal viheted bárhova, KENYÉR HELYETT igazi aduász. AKÁR GLUTÉNMENTES és TEJMENTES DIÉTÁBA is beilleszthető!
Sokszor botlunk bele abba a problémába, hogy a munka, suli vagy egyéb rohanós életmódunk miatt komoly akadályt jelent a minőségi kaja. Legtöbbször a szendvics az opció, ami általában közel sem egészséges. Nehéz ügy, ha diétázol, ugye? ERRE A PROBLÉMÁDRA hoztunk Neked egy megoldást!
A Peak szénhidrátmentes szenya:
1. Villámgyorsan elkészíthető. Vetekszik a mezei szendvics elkészítési idejével.
2. Magas fehérjetartalmú, és rostdús – NEM LESZEL ÉHES!
3. Praktikus! Könnyen szállítható, nem borul, nem folyik, nem fut, nem szalad. Egyben állva várja, hogy megedd – akár evőeszközök híján!
4. Variálható attól függően mit teszel bele.
5. Elkészítve lefagyasztható, így bármikor csak ki kell olvasztanod, ha nincs eleség a láthatáron 🙂
– Jolly joker isteni almás-krémes Daily Fiber útifű por, ha te is a falat kaparod az éhségtől :)) – én mindig. Ennek ilyen finom almakompót íze van, imádom!
Az alábbi recept elkészítését VIDEÓN is megmutattuk! Lemaradtál? Vagy visszanéznéd? ITT megteheted:
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 120 gramm Capriovus Pasztőrözött tojásfehérje lé 1kg
- 10 gramm útifű maghéj
- 10 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt vagy mandulaliszt
- 30 ml víz
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- ízlés szerint só
- 4 db csirkemell sonka
- 50 gramm light sajt
Hozzávalók
A szendvics
A belevaló
|
- A szendvics tészta hozzávalóit mérd ki, majd gyorsan keverd össze. (Az útifű könnyen beköt, erre figyelj!)
- Shoprite kalóriamentes olajsprayvel fújj ki egy serpenyőt és öntsd bele a masszát. Alacsony lángon süsd az alsó felét, miközben a képen látható módon fél oldalát pakold meg ízlés szerint - a sajt legyen a "zárás"!
- Hajtsd félbe, majd negyedeld. Amikor már el van negyedelve, akkor fordíthatsz rajta könnyen és mindkét oldalát kellően roppanósra pirithatod!